EHI-Stolle B.V.
De Kronkels 4A
3752 LM Bunschoten
033 2534274
033 2534224
info@ehi-stolle.nl
kvk: 31034628
0
Printen Bedrijf

Wie zijn wij?

EHI Stolle is begonnen in 1965 en is in de jaren gegroeid naar wat het nu is. Inmiddels zijn er 12 mensen in dienst die dagelijks vele klanten tevreden stellen met onze gewaardeerde service.

Wij zijn gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, in het hart van Nederland. Vanuit deze centrale ligging bedienen we de regio met onze diensten. We zijn vooral operationeel in de regio Utrecht en Gelderland.

Ons personeel is professioneel en goed opgeleid, zowel in installatie als in de veiligheid, dit is minstens zo belangrijk. De techniek veranderd namelijk continu en dus zorgen we ervoor dat ons personeel ook continu bijgeschoold blijft.

De directie bestaat uit Jan Huijgen en Gerrit Koelewijn. Beiden hebben een jarenlange praktijkervaring op elektrotechnisch vakgebied. U zult ze vast wel tegen komen op de te realiseren projecten die ze uitvoeren met hun personeel. Beiden beschikken over de kennis van de nieuwste CAD technieken en calculatieprogramma's om zo uw project tot een goed einde brengen.

Het managementsysteem van Stolle BV voldoet aan de BRL-6000 criteria die geeist wordt volgens het bouwbesluit, welke gecontroleerd wordt door de KEMA Quality BV. Tevens zijn wij een Kenteq erkend leerbedrijf.

© 2018 EHI Stolle B.V. - Alle rechten voorbehouden